FAMILIEKAMER

Soms is thuis afscheid nemen niet goed mogelijk of voelt een rouwcentrum toch te onpersoonlijk, misschien wat ver weg en ook niet op elk gewenst tijdstip toegankelijk. In ons zelfstandige afscheidshuis is een tussenvorm gevonden. Het is in de buurt, er is een bescheiden ontmoetingsruimte en er is een compleet ingerichte sfeervolle huiskamer waar alle faciliteiten voor de opbaring zijn.

In het Afscheidshuis is de 24-uurs kamer ingericht waar u samen met familie en vrienden, of alleen met uw dierbare, kunt toeleven naar het definitieve afscheid. Veel mensen komen dagelijks even langs of laten hun familie of vrienden komen. Anderen drinken even een kop koffie of een wijntje, dicht bij hun geliefde.

De sleutel van de door u gereserveerde huiskamer is de huiskamer 24 uur ter beschikking en de naaste familie en vrienden kunnen hier ontvangen worden.  De prachtige tuin op de begraafplaats biedt alle gelegenheid tot ontspanning.

Wij willen u graag ondersteunen door het bieden van een sfeervolle accommodatie in de periode tussen het overlijden en de crematie of begrafenis.